Кейт Гарауей получи отговор от съвета, след като каза на

...
Кейт Гарауей получи отговор от съвета, след като каза на
Коментари Харесай

Кейт Гарауей най-накрая получи отговор от съвета след отчаяни молби за „смущаваща“ публикация

Кейт Гарауей получи отговор от съвета, откакто сподели на почитатели в обществените медии, че е получила „ смущаваща обява “ за починалия си брачен партньор Дерек Дрейпър.

Телевизионният водещ, 56 - който е измежду домакините на Good Morning Britain - се появи в обществените медии по-рано през седмицата с изявления, адресирани до Haringey Council в Лондон. Тя съобщи в X, прочут преди като Twitter, че се е опитвала да се свърже със съвета по отношение на починалия си брачен партньор Дерек.

Тя сподели в туитовете си, че е била арестувана съвсем 50 минути до момента в който се опитваше да се свърже, откакто получи „ притеснителни претенции за обява “, на които Дерек, който умря на 56 години през януари, „ явно “ не може да отговори.

Кейт туитна малко след 17:00 часа във вторник: „ @haringeycouncil – апелирам, помогнете – пробвам се от 10 дни [солидно] да приказвам с някого за гибелта на брачна половинка ми – след притеснителна обява с претенции, на които той явно не може да отговори. Просто не мога да се свържа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР