Кейт Гарауей направи всичко възможно за 18-ия рожден ден на

...
Кейт Гарауей направи всичко възможно за 18-ия рожден ден на
Коментари Харесай

Вътре в епичния 18-ти рожден ден на дъщерята на Кейт Гарауей, Дарси, тъй като звездата казва, че „баща й Дерек би искал денят да бъде специален“

Кейт Гарауей направи всичко допустимо за 18-ия рожден ден на щерка й Дарси, откакто призна, че починалият татко на най-големия й „ би желал денят да бъде специфичен. "

Водещата на Good Morning Britain - която се обади болна в дневното шоу на ITV предходната седмица, откакто загуби гласа си - беше в цялостен режим на уредник на празненство този уикенд.

56-годишната Кейт притегли помощта на популярната си другарка Myleene Klass, на 45, с цел да провежда паметен ден за тийнейджърката, която в началото сподели, че „ не желае празнуване “.

Това беше, тъй като нейният значим миг 18-ти падна единствено два месеца след гибелта на нейния татко и брачна половинка на Кейт, Дерек Дрейпър, през януари.

Дерек умря на 56 години през януари. Той беше оставен да се бори за живота си в болница, откакто претърпя солиден сърдечен удар, само че беше издържал дълга борба с Covid и следствията от него.

Той остави след себе си Кейт и децата Дарси и Били, като Дарси помагаше носете ковчега на Дерек на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР