Кейт Фърдинанд призна, че 'hasn't got her*** together', тъй като

...
Кейт Фърдинанд призна, че 'hasn't got her*** together', тъй като
Коментари Харесай

Кейт Фърдинанд признава, че „не е събрала куката си“ по време на жонглирането на полусеместра, докато показва невероятната си фигура в гол сутиен за откровено видео

Кейт Фърдинанд призна, че 'hasn't got her*** together', защото тя отвори във видео подготви се с мен в Instagram в четвъртък

Бившата риалити звезда, на 32 години, сподели невероятната си фигура в гол сутиен и бяло долнище на спортен екип от нейната гама облекла Tesco F&F, до момента в който снимаше в обилната си съблекалня ** дружно и в действителност имах толкоз доста известия, в които се споделяше, че никой от вас няма нито едно от двете.

„ Щастлив съм, че и вие не сте се събрали. Наистина ме накара да се усещам малко по-добре за целия си живот, тъй че благодаря.

Кейт споделя сина си Крий, на три години, и дъщеря Шае, която посрещна през юли предходната година, със брачна половинка си Рио Фърдинанд.

Тя също е доведена майка на децата на Рио Лоренц, 17, Тейт, 15, и Тиа, 12. Покойната брачна половинка на Рио Ребека Елисън за жалост умря от гърдата рак през 2015 г. 


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР