Кейт Бланшет, която получи номинация за Оскар а ролята си

...
Кейт Бланшет, която получи номинация за Оскар а ролята си
Коментари Харесай

Кейт Бланшет в защита на хетеросексуалните актьори, които играят ЛГБТ роли

Кейт Бланшет, която получи номинация за Оскар а ролята си на разведена жена, която стартира любовна спекулация с друга жена през 2015 година във кино лентата " Каръл ", изрази мнението си към рецензиите, които Холивуд получи неотдавна за това, че хетеросексуални артисти играят ЛГБТ (лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър хора) функции. В това число влиза и абсурдът с последната роля на Скарлет Йохансон във кино лентата Rub & Tug.

" Ще се удрям до гибел, в случай че би трябвало, за правото си да спра недоверието на хората да играя функции отвън моя полов опит като човек ", споделя Кейт Бланшет.

Актрисата ясно изрази позицията си, че не е съгласна с концепцията, че един артист може да се свърже единствено с воин, в случай че е споделял същия опит, без значение дали става за полов, или за различен подобен.

Според Бланшет виновност за това схващане има и малкия екран, която насажда в хората вярата, че единствено актьорите, които имат ЛГБТ ориентировка могат да изиграят добре облика на подобен човек, написа NME. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР