Кейт Бекинсейл сподели селфи от болничното си легло, докато феновете

...
Кейт Бекинсейл сподели селфи от болничното си легло, докато феновете
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл все още е хоспитализирана две седмици на фона на мистериозно заболяване, докато публикува Великденско селфи

Кейт Бекинсейл показа селфи от болничното си легло, до момента в който почитателите споделят угриженост за актрисата към две седмици откакто тя беше приета в болница с мистериозно заболяване.

В събота вечерта 50-годишната холивудска звезда разгласява фотоси в Instagram, на които се виждаше по какъв начин носи чорапи със зайче, до момента в който продължава да лежи в болничното си легло. Звездата от „ Подземен свят “ озаглави обявата с „ Честит Великден “. Кейт не е споделила какво заболяване я е държало в болница в продължение на две седмици. Източник сподели на Entertainment Tonight, че Кейт „ не се оправя или не се усеща добре “ и „ прави всичко допустимо да се грижи за себе си “.

Кейт претърпя няколко сложни месеца, до момента в който скърби за гибелта на обичания си втори татко Рой Батърсби, който умря през януари след тежък инсулт. Той се бореше с две форми на рак, а Кейт също се грижеше за майка си Джуди Лоу, която също страдаше от безразлично здраве.

Актрисата отдаде респект на майка си в прочувствен по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР