Кейт Бекинсейл отвърна на удара на BAFTA след техния студен“

...
Кейт Бекинсейл отвърна на удара на BAFTA след техния студен“
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл отвърна на удара на BAFTA след „отвратителен“ имейл за покойния й втори баща

Кейт Бекинсейл отвърна на удара на BAFTA след техния „ леден “ метод към „ in memoriam “ на идната гала по награждаването и дали ще вземат участие нейният починал втори татко, филмовият режисьор Рой Батърсби, който умря на 87-годишна възраст на 10 януари.

Холивудската звезда се обърна към обществените медии, с цел да упрекне филмовите награди на Британската академия за метода, по който са се справили със питане за включването в годишната секция по време на церемонията, като Кейт написа до фотография на Рой, който държи премията Алън Кларк на академията.

„ Днес Bafta ми сподели, че „ не могат да подсигуряват “, че той ще бъде включен в тяхната респект към „ in memoriam “, в чест на членовете на промишлеността, които загубихме “, стартира Кейт. „ Така че човек, мъртъв по-малко от седмица, по някакъв метод би трябвало да се яви на прослушване пред комисия след дълга десетилетия кариера (в която той е награден от упоменатата организация с най-високото самопризнание, което имат), с цел да реши ДАЛИ гибелта...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР