Кейт Абдо призна, че е била наранена от подигравката за

...
Кейт Абдо призна, че е била наранена от подигравката за
Коментари Харесай

Кейт Абдо честно признава, че шегата на Джейми Карагър е „наранена“, докато отговаря на „заплахата“ на гаджето на боксьора

Кейт Абдо призна, че е била засегната от подигравката за преданост на Джейми Карагър, само че успокои страховете от борба сред него и гаджето Малик Скот..

Бившата звезда на Ливърпул направи малко неправилен коментар по отношение на лоялността на Абдо по време на конфликта на Арсенал с Порто в Шампионската лига. Шегата не мина доста добре в ефир, до момента в който сътрудниците коментатори Тиери Анри и Мика Ричардс се мъчеха да скрият шока си.

Говорейки след случая, някогашният боксьорски другар на Абдо, Скот, допусна, че той ще се бие с Карагър, в случай че сходни мнения бъдат направени в бъдеще. Говорейки пред iFLTV, Абдо от този момент призна, че не е приела доста добре шегата на Карагър, само че удостовери, че няма да има борба сред двойката.

„ Това, което сподели Джейми, пристигна от нищото “, сподели тя. „ Това беше просто бърза имитация, предопределена да бъде смешна, от време на време улучват, от време на време не. Този отиде малко встрани. Почувствах се малко засегнат, само че това е, което е. Продължаваш напред. Говорихме за т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР