Кейси Мъсгрейвс разказа за вдъхновението за новия й албум, разкривайки,

...
Кейси Мъсгрейвс разказа за вдъхновението за новия й албум, разкривайки,
Коментари Харесай

Кейси Мъсгрейвс разкрива нов албум „оценява какво означава любовта за мен“, като описва подробно „отпускане“, за да расте – четири месеца след раздялата с Коул Шафър

Кейси Мъсгрейвс описа за вдъхновението за новия й албум, разкривайки, че „ прави оценка какво значи любовта за мен “ – четири месеца след раздялата й с Коул Шафър (на фотографията предишния месец)

35-годишната кънтри певица, която се раздели с поетесата през ноември 2023 година ще издаде Deeper Well на 15 март и сподели, че музиката „ обобщава къде се намирам в средата на 30-те си години “ и по какъв начин тя е „ премахнала пречките за напредък (на фотографията 2022)

'Този живот е толкоз къс. Мисля, че би трябвало да бъдете малко безмилостни в премахването на пречките пред растежа. Това може да значи поправяне на упованията ви с членовете на фамилията. Това може да постави пауза на едно другарство.

„ Може да е разлъка или отвод от табиет, който просто към този момент не ви служи добре. Достатъчно е будно, с цел да бъде настроено да обръща внимание на това, което естественият поток се пробва да ви каже за това, от ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР