Keysfan е най-добрият избор при покупка на популярен софтуерПроблемът с

...
Коментари Харесай

Евтини, оригинални Windows 10 и Office 2021 от €7 и още софтуер на специални цени!

Keysfan е най-хубавият избор при покупка на известен програмен продукт

Проблемът с актуализацията на MS Office изтезава доста консуматори, а Microsoft се надява да го реши с нова функционалност, наречена „ ъпдейт под ключ ” ( Update on Lock ) . Ако вашият компютър е в хибернация или заключен, даже да имате отворено приложение на Office, функционалността „ Update on Lock ” ще го затвори при цялостна сигурност, ще го актуализира и възвърне в предходното му положение. Microsoft твърди, че целият развой лишава към 4 секунди, което значи, че няма спиране на работния развой. Тази функционалност се поддържа във всички абонаментни версии на Microsoft 365, в непрекъснатите версии на Office 2016/2019/2021 и други

Ако желаете да купите автентичен и на ниска цена пакет MS Office, е най-хубавият избор! Това важи изключително за новия Office 2021 Pro, който е разполагаем единствено за €27,36! При по-големи покупки Keysfan ви предлага композиция Office 2021 Professional 5 PCs единствено за €14,13 на лиценз! Освен това Keysfan предлага специфични промоции за Windows. Ако компютърната ви настройка не дава отговор на условията на Windows 11, най-хубавият избор е Windows 10. Microsoft към този момент стартира да популяризира Windows 10 22H2, а от Keysfan можете да получите най-стабилната версия на Windows 10 единствено за €6,49 и да се обновите до 22H2!

Класическа композиция, оферта за стеснен интервал от време: Windows OS и MS Office

Microsoft Office специфична продажба ! Оригинален Office единствено за €12 , 29 !

Специална цена : Оригинален Windows 10 Pro от Евро 6 , 14 !

Въпреки че операционната система Windows и пакетът MS Office са главният нужен програмен продукт за всички компютри, някои практични принадлежности вършат работата по-пълноценна – от ръководство на системата, отбрана от вируси, сигурност, прекачване на данни и така нататък Не е належащо да търсите тези приложения другаде, защото разполага с най-изчерпателната категория от софтуерни принадлежности за компютъра!

Специални цени за съществени софтуерни принадлежности

Още версии : 62% отстъпка за Office и пакети ( ваучър : BKS62 )

50% отстъпка за други Windows версии ( ваучър : BKS50 )

Защо да изберете Keysfan?

Спестете пари: Можете да получите всяка версия на Windows или Office! Освен това ще получите всички най-нови актуализации на софтуера и отбраната от Microsoft.

Законност на лиценза: Изтегляте софтуера непосредствено от формалния уеб страница на Microsoft и по-късно употребявате кода за активиране, с цел да активирате софтуера. Продуктът е 100% автентичен. Лицензите на Keysfan са законни и Keysfan дава гаранция за всеки продаден лиценз.

Денонощна 24 /7 поддръжка на клиенти: Когато купите някой от софтуерните пакети на Keysfan, вие имате право на услуги за поддръжка на клиенти, в случай че срещнете проблеми при инсталирането или потреблението на тези пакети. Keysfan обезпечава доживотно следпродажбено обслужване!

Безопасност: Keysfan е доста безвредна платформа за продажба на програмен продукт – би трябвало единствено да купите ключа за активиране на лиценза на софтуера от Keysfan, по-късно да изтеглите софтуера от формалния уеб страница на продукта и да го активирате с получения от Kesfan код. Софтуерът, който ще употребявате, е 100% безвреден и автентичен!

Добра известност: Със своите висококачествени артикули и чудесно следпродажбено обслужване, Keysfan има оценка 4,8 и рейтинг на доверие от 95% в, като е получил повече от 700 действителни отзива от купувачи.

Имейл за контакт :

Спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР