КЕЙП КАНАВЕРАЛ, Флорида (AP) — Казано е, че най-новото пристигане

...
КЕЙП КАНАВЕРАЛ, Флорида (AP) — Казано е, че най-новото пристигане
Коментари Харесай

Спускаемият апарат е „жив и здрав“, след като компанията отбеляза първото кацане на Луната в САЩ от ерата на Аполо

КЕЙП КАНАВЕРАЛ, Флорида (AP) — Казано е, че най-новото идване на Луната е „ живо и крепко “ ден след осъществяването на първото Кацане на Съединени американски щати след половин век, само че контролерите на полети към момента се опитваха да се оправят по-добре с пеленгите му.

Intuitive Machines оповестиха в петък, че той комуникира със своя спускаем уред Odysseus и изпраща команди за приемане на научни данни. Но отбелязва: „ Продължаваме да научаваме повече за характерната информация за автомобила “ във връзка с местоположението, цялостното положение и позициониране.

Компанията от Хюстън снимаше южния полярен район, покрай кратера Малаперт А, по-близо до полюса от всеки различен, тъй че НАСА да може да изследва региона, преди астронавтите да се появят по-късно през това десетилетие.

С тъчдауна в четвъртък Intuitive Machines стана първият частен бизнес, осъществил кацане на Луната, достижение, постигано преди този момент единствено от пет страни. Мисията беше спонсорирана значително от НАСА, чиито екс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР