КЕЙМБРИДЖ, Вирджиния (AP) — Щатски полицай се хвърли в ледено

...
КЕЙМБРИДЖ, Вирджиния (AP) — Щатски полицай се хвърли в ледено
Коментари Харесай

Щатски полицай се хвърли в ледено езеро във Върмонт, за да спаси 8-годишно момиче

КЕЙМБРИДЖ, Вирджиния (AP) — Щатски служител на реда се хвърли в ледено езеро и извади 8-годишно момиче, което паднали през леда, до момента в който си играели с братя и сестри. Детето оцеля и се възвърне изцяло след къс престой в болница.

Момичето и по-малката му сестра паднаха през тънкия лед на езерото в частен парцел в град Кеймбридж на 17 декември, заяви щатската полиция в известие за вести в петък. 80-годишният притежател на жилище е съумял да издърпа по-младото момиче до брега, само че не е могъл да доближи до по-голямото момиче, така наречен 911, споделиха чиновници.

Полицаят Мишел Арчър беше наоколо и дойде за по-малко от пет минути по-късно, заяви полицията. Тя издърпа въже и плаващо устройство от крайцера си, изтича до езерото и доплува до момичето, съгласно видеозапис на телесна камера, оповестен от щатската полиция. Тя доплува назад до брега с момичето и втори служител на реда, който дойде, до момента в който я изваждаше от водата, отнесе детето до чакаща кола за спешна помощ.

Момичето беше откарано в Ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР