Кейли Куоко е намерила нова любов месеци след като обяви

...
Кейли Куоко е намерила нова любов месеци след като обяви
Коментари Харесай

Кейли Куоко намери нова любов

Кейли Куоко е намерила нова обич месеци откакто разгласи втория си бракоразвод. Във вторник звездата от " Теория за огромния гърмеж " показа в Инстаграм няколко фотоси, в това число сантиментални фрагменти с артиста Том Пелфри. 36-годишната актриса не написа доста за новата си обич, само че добави: " Животът в последно време - слънцето пробива облаците, златни лъчи се промъкват в очите и сърцето ми, жълти лъчи разрушават сивотата ", добави тя.

След като даде изявление за списание Glamour, в което съобщи, че повече в никакъв случай няма да се омъжва, то няма по какъв начин да чакаме да застане пред олтара с Том Пелфри, само че показа, че това не значи, че не може да откри мъж, с който да прекара остатъка от живота си, даже да нямат брак, написа life.dir.bg.

Тя към момента не е разведена със брачна половинка си Карл Кук, макар че те са разделили публично. През 2018 година двойка подписа брак, само че учудиха доста хора, когато взеха решение да не живеят дружно. Преди време приключиха общия си дом и се реалокираха там, само че доста бързо по-късно оповестиха развода си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР