Кейлъб Уолъс, самопровъзгласилият се защитник на свободата, който водеше кампания

...
Кейлъб Уолъс, самопровъзгласилият се защитник на свободата, който водеше кампания
Коментари Харесай

30-годишен антиваксър почина от COVID-19, гълтал хапчета за ...

Кейлъб Уолъс, самопровъзгласилият се " бранител на свободата ", който водеше акция против ограниченията за Covid-19, тъй като ги счита за форма на робия, умря, заяви Dir.bg.



30-годишният Кейлъб организираше акции против носенето на маски и имунизацията, като твърдеше, че това е нарушаване на конституционните права на хората.

След появяването на Коронавирус признаци той отказал да си направи тест. Вместо да постъпи в болница, се лекувал самичък дни наред с аспирин, витамин С, цинк и ивермектин, до момента в който негов родственик не го убедил.

Ивермектин е лекарство, което се употребява за лекуване на паразитни нашествия. При хората това включва основни въшки, краста, речна слепота, стронгилоидоза, трихуриаза, аскаридоза и лимфна филариаза. Във ветеринарната медицина се употребява за попречване и лекуване на дирофилария и акариаза, наред с други показания.

От 8 август съперникът на Коронавирус ограниченията бил в сериозно положение, на командно дишане и надълбоко замаян в интензивното поделение на болница в Сан Анджело.

Лекарите обяснили на брачната половинка му, че дробовете му са унищожени от фиброза и я посъветвали да обмисли разновидността той да не бъде спасяван при последваща сериозна рецесия.



Малко преди да го настанят в болница, Кейлъб провежда митинг против " опитите на държавното управление да управлява живота ни ".

След случая регулаторът за храни и медикаменти още веднъж подсети за ивермектина да не се взима от хората, тъй като няма никакъв резултат върху COVID-19.

" Не сте кон. Не сте крава. Сериозно - спрете с всичко това ", написаха от институцията.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР