Key Experts Group, творческа PR агенция с 16-годишен опит и

...
Key Experts Group, творческа PR агенция с 16-годишен опит и
Коментари Харесай

Key Experts Group се присъединява към комуникационната група Interpartners - Общество

Key Experts Group, креативна PR организация с 16-годишен опит и портфолио от сполучливи планове във всички сфери на обществените връзки, се причислява към огромното семейство на Interpartners Group, една от водещите български групи за 360 връзка с 30-годишна традиция.

За всички сегашни и бъдещи клиенти това обединяване значи повече благоприятни условия да утвърждават своя бранд, нови услуги, по-голям екип с по-широка експертиза, повече хрумвания и повече обсег, както и изход на районния пазар със SEEnthesis, мрежа от организации в Югоизточна Европа, основана от Interpartners Group.

„ От основаването на организацията постоянно съм мислела за нея като за форма на обединяване на експерти с разнообразни пълномощия, със лична визия и истински хрумвания, само че и с ясното схващане, че концепциите се надграждат, осъществят и съумяват в екип. Това е заложено и в самото име - Key Experts Group и е обещанието, което съхранихме във времето с всички, с които имах щастието да ме срещне работата и упоритостта ми да изградя информационен бранд със личен жанр. Затова и присъединението към Interpartners одобрявам като естествено развиване на тази концепция – сплотяваме се с екип от съидейници, потвърдени експерти със сериозен опит и дружно ще предложим по-голяма комплексност на услугите, само че и по-силна интеграция, по-голяма еластичност и повече смели хрумвания и положителни решения “, разяснява Десислава Пантелеева, създател на KEG.

KEG се резервира като независима конструкция с обособен екип, само че ще се разполага с цялостния запас на групата, в това число креативните и цифрови пълномощия на Interpartners и водещата експертиза в областта на работодателската марка на Interimage.

Катя Димитрова, създател и ръководещ сътрудник на Interpartners Group, на собствен ред показа: „ 30 години в областта на рекламата и връзките си е на процедура да пишеш история. Корпоративната ни философия е да гледаме напред, да изпреварваме, да се стремим да предлагаме нови услуги и формати, преди сътрудниците ни да ги изискат от нас. Екипът ни не стопира на едно място, специалистите ни са приети и разпознаваеми; градим персони с хъс да работим за развиването на целия информационен бранш в България, не просто на нашия бизнес. Сделката за приобщаването на KEG също е ексцентрична – две компании със сходна философия и жанр сплотяват напъните си за синергия и още повече благоприятни условия за нашите клиенти. И двата екипа имаме вяра, че когато влагаш сърце в работата си, резултатите са отличителни. “

За Interpartners Group

Създадена през 1992 година като организация за цялостно рекламно обслужване, през днешния ден разполага с витална екосистема от няколко екипа, мрежа от пълномощия за стратегическо и тактическо създаване на информационни акции, дългогодишни и нови клиенти от разнообразни браншове и необятен кръг сътрудници у нас и в района. Групата работи с веруюто, че идеята на клиента е идея на екипа и че той ще получи освен най-високо равнище информационна услуга като креативно решение и микс от канали, само че и визия за бизнес развиване и за дълготраен триумф. Interpartners Group е ефикасна конструкция със профилирани и одобрени на пазара под-брандове: Interpartners /реклама, креативно обслужване, цифрови комуникации/, Interimage /PR, събитиен мениджмънт и развиване на работодателска марка / и Media Camp /медия обслужване и ексцентрични рекламни формати/. От 2019 групата оперира със лична партньорска мрежа под марката на 9 пазара в Югоизточна Европа. Сред клиентите на Interpartners Group са Американският университет в България, DEVIN, Schneider Electric, Schwarz IT, Dexcom, Saint-Gobain Glass, Deichmann, INTERSPORT, NuCrema, Европейската комисия, Националната организация за приходите, Бизнес клуб „ Белгия – България – Люксембург ”.

За KEG

е самостоятелна информационна организация, която съчетава тактика, дизайн и нововъведения с отношение и ангажираност, с цел да оказва помощ на корпоративни, работодателски и потребителски марки да реализират и преоткриват своите цели и своето бъдеще. От основаването си през 2006 година KEG се концентрира върху стратегическите връзки и тяхното ръководство, обръща огромно внимание на креативните хрумвания и реализацията им и дава микс от креативен и консултантски услуги в помощ на марки с разнообразни цели и устременост – от огромни интернационалните компании, през български компании, до започващи бизнеси. Сред клиентите на организацията са фирмите в системата на „ Кока-Кола “ в България, Lidl България, Allianz, Zagorka, PaySafe, Mansion Bulgaria, GfK, DHL Logistics, VM Finance Group и други

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР