КЕВР предлага минимална кубатура, откъдето да се плащат големите суми

...
КЕВР предлага минимална кубатура, откъдето да се плащат големите суми
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ с ключов коментар след теслата на КЕВР

КЕВР предлага минимална кубатура, откъдето да се заплащат огромните суми за вода. Това каза  Валентин Николов, народен представител от ГЕРБ и ръководител на Постоянно настояща подкомисия за наблюдаване на активността на КЕВР към Комисия по енергетика, представен от " Фокус ". По думите му има два разновидността, които се разискват, ще бъдат признати и хората ще бъдат обезщетени. „ В Закона за водите е заложена обществена търпимост на тавана на цената на водата, тъй като е ясно, че тя ще бъде вдигана.

В Международната водна асоциация е избран предел, нужен за използването на човек дневно – 50 литра, т.е. 1,5 кубика на месец и по този начин се дефинира търпимата цена в Министерство на регионалното развитие за обществено бедните, които да бъдат подпомагани на база кубатура “ разяснява Николов.

За изказванието, че представителят на Българска социалистическа партия в регулатора Димитър Кочков си е взел насилствен отпуск, с цел да не взе участие в съвещанието, Валентин Николов сподели, че има запис, в който водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова оповестява, че отдръпва представителя на партията в комисията, с цел да не взема решения за установяване цените на няколко регионални ВиК.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР