Кевин Спейси заяви, че е съкрушен“ от обвиненията в сексуално

...
Кевин Спейси заяви, че е съкрушен“ от обвиненията в сексуално
Коментари Харесай

Кевин Спейси заяви, че е съкрушен от обвиненията в сексуално насилие, повдигнати срещу него

Кевин Спейси съобщи, че е „ сломен “ от обвиняванията в полово принуждение, до момента в който даваше показания в съд в Лондон през днешния ден, заяви Българска телеграфна агенция.

Носителят на „ Оскар “ сподели пред правосъдните заседатели, че един от ищците, които обвиняват Спейси, му е „ забил нож в гърба “.

63-годишният артист е упрекнат в полово принуждение над четирима мъже за интервала 2001-2013 година, когато те са били на възраст сред 20 и 30 години. Спейси пледира почтен по всички 12 обвинявания.

Неговият юрист Патрик Гибс сподели пред правосъдните заседатели през днешния ден, че ищците са се уговорили да съгласуват историите си или в някои случаи просто са си ги „ измислили “.

Спейси се яви на свидетелската пейка и беше запитан за характера на връзката му с един от мъжете.

„ Харесвах го доста. Прекарахме си добре дружно. Смяхме се доста “, сподели Спейси.

Актьорът разказа мъжа като „ занимателен, обаятелен и шеговит “. Запитан дали самият той е шеговит и дали обича да флиртува, Спейси отговори: „ Да. Аз съм огромен флиртаджия. “

Кевин Спейси също съобщи, че връзката му с ищеца не е била нападателна или без единодушието на мъжа. „ Според мен беше сантиментално. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР