Кевин Спейси не сдържа сълзите си по време на интервю

...
Кевин Спейси не сдържа сълзите си по време на интервю
Коментари Харесай

Кевин Спейси призна, че е разорен и продава дома си

Кевин Спейси не сдържа сълзите си по време на изявление с известния английски водещ Пиърс Морган, до момента в който разказваше, че е останал без пари, поради което е заставен да продаде дома си.

В предаването Piers Morgan Uncensored артистът показа, че е на ръба да бъде разгласен в неплатежоспособност, откакто е трябвало да заплати милиони за правосъдни такси, за делото за полово принуждение, което се водеше против него. 64-годишният Кевин Спейси разкрива, че домът му в Балтимор е пуснат на търг, защото към този момент не може да си разреши да си заплаща сметките.

Стрийминг колосът Netflix приключи работата си със Спейси, обвинявайки го в нарушение на контракта. През 2021 година артистът беше наказан от съдия да заплати близо 31 милиона $ на студиото, което направи хитовото му шоу " Къща от карти ". През февруари пък Спейси се съгласи на съглашение с Media Rights Capital (MRC) да заплати 1 милион $.

В предаването с Пиърс Морган носителят на два Оскара разкри, че на процедура в този момент е без пари и дължи " доста милиони ".

Кевин Спейси беше едно от най-известните лица в Холивуд, до момента в който против него не бяха отправени куп обвинявания в полово непозволено държание и артистът не стана жертва на кенсъл културата.

През юли предходната година Спейси беше изправен пред съда в Southwark Crown Court по девет обвинявания в полови закононарушения по дело, включващо четирима мъже. Той изрично отхвърли изказванията им и журито го оправда по всички обвинявания. Сър Елтън Джон също даде показания в негова отбрана.

Актьорът беше уволнен от сериала на Netflix през 2017 година, защото беше упрекнат в малтретиране на артиста Антъни Рап, когато той бил на 14, а Спейси - на 26 години. След това той беше приет за почтен по време на цивилен развой в Ню Йорк през 2022 година, като журито заключи, че събитието не се е случило.

Спейси завоюва две награди " Оскар " за най-хубав поддържащ артист за " Обичайните обвинени " през 1996 година и най-хубав артист през 2000 година за " Американски прелести ", което му обезпечи и премия " Бафта " за основна мъжка роля.

 

 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР