Кевин О'Лиъри, виден рисков капиталист и бивш поддръжник на вече

...
Кевин О'Лиъри, виден рисков капиталист и бивш поддръжник на вече
Коментари Харесай

Крипто борсите ще продължат да фалират – Кевин О’Лиъри

Кевин О'Лиъри, изтъкнат рисков капиталист и някогашен покровител на към този момент несъществуващата платформа за криптовалути FTX, неотдавна показа сериозните си възгледи за нерегулираните криптоборси.

Звездата от твърди, че тържищата за цифрови активи ще продължат да банкрутират до момента в който не се появят строги регулации, съгласно обява в Twitter от 23 февруари.

Този туит получи рецензии от криптообщността, някои от които считат, че отрицателните възгледи на О’Лиъри може да се дължат на опита му с FTX.

Други допуснаха, че мненията му може да са ориентирани към Binance, конкурентна криптоборса.



Адвокат Джон Е. Дийтън, който отразява правната борба сред Ripple и SEC, отвърна като загатна, че О’Лиъри няма право да съди крипто бизнеса, изключително като се имат поради продължаващите правни проблеми на създателя на FTX Сам Банкман-Фрийд.

О’Лиъри прикани за нуждата от контролиране на криптоиндустрията като счита, че това ще сведе до най-малко въздействието на нелоялните играчи и ще предотврати бъдещи банкрути.

Неотдавна, в изявление за Скот Мелкер, рисковият капиталист изрази убеждението си, че огромна част от пазара на криптовалути се състои от безполезни токени. Той счита, че с времето половината от всички криптовалути ще изчезнат .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР