Кевин КостнъриКристин Баумгартнерсе разделят. 49-годишнатаБаумгартен е подал молба за развод,

...
Кевин КостнъриКристин Баумгартнерсе разделят. 49-годишнатаБаумгартен е подал молба за развод,
Коментари Харесай

Съпругата на Кевин Костнър подаде молба за развод след 18 години брак

Кевин КостнъриКристин Баумгартнерсе разделят. 49-годишнатаБаумгартен е подал молба за бракоразвод, потвърдиха от People.

В изказване пред медията,представителят на Костнър сподели:

„ С огромна горест се появиха условия отвън неговия надзор, които доведоха до това, че господин Костнър трябваше да взе участие в дело за анулиране на брака. Молим поверителността на него, на Кристин и на децата им да бъде уважавана, до момента в който минават през този сложен миг “.

През ноември Костнър говореше нежно за брачната половинка си, казвайки:

„ Жена ми е чудесна. Къщата е по- хубава с помощта на нея. Всичко е по-топло с помощта на нея. Тези дребни неща, които тя прави...мисля, че това е силата на любовта. "

Дваматасе ожениха през септември 2004 г.иимат три деца, синове Кайдън на15, и Хейс на14, както идъщеря Грейс на12 години. Костнър, който е на 68 годиниимачетири по-големи деца от предходни връзки, дъщерите Ани и Лили и синовете Джо и Лиъм.

Актьорът не спираше да хвали брачната половинка си:

„ Нашето партньорство в действителност се фокусиравърху това, което вършим един за различен и по какъв начин се оправяме със фамилията си. Домътни е като река-просто би трябвало да влезеш в неговототечение. "

Това е вторият брак на Костнър след 16-годишния му брак със Синди Силва, който завърши с бракоразвод през 1994 година

Актьорът от TheField of Dreamsиграе вЙелоустоунв продължение на пет сезона като могъщия патриарх на Монтана Джон Дътън, само че през февруари започнаха да се носят клюки, че той може да напусне сериала Paramount, с цел да се концентрира върху режисурата и присъединяване в идния уестърн филмHorizon.

Очакваше сеЙелоустоун дасе завърне с нови епизоди през лятото на 2023 година, само че продукцията не е обновена за втората половина на сезон 5.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР