Кевин Костнър е влюбен в кученце. Звездата от Йелоустоун“ отиде

...
Кевин Костнър е влюбен в кученце. Звездата от Йелоустоун“ отиде
Коментари Харесай

Кевин Костнър показва ново кученце на фона на романа на бившата съпруга Кристин Баумгартнър с бившия съсед Джош Конър

Кевин Костнър е влюбен в кученце.

Звездата от „ Йелоустоун “ отиде в Instagram в четвъртък, с цел да покаже новото си куче, до момента в който нещата се нажежават сред някогашната му брачна половинка Кристин Баумгартнер и някогашния им комшия Джош Конър.

„ Най-новото попълнение в фамилията. Вече съм влюбен в този специфичен човек “, озаглави той поста си, който включва няколко фотоси на очарователното кученце.

Снимката на корицата на въртележката демонстрира Костнър, на 69 години, гледащ с боготворене дребното си момче, до момента в който се обляга на камиона си.

Второ изображение сподели по какъв начин звездата гушка кученцето си, до момента в който последната фотография в слайдшоуто беше независима фотография на кучето, лежащо на земята.

Той също по този начин добави фотография към своята история в Instagram, която го демонстрира по какъв начин държи кучето пред замайващ залез.

Костнър осинови новия си кучешки сателит седмици откакто беше обявено, че някогашната му брачна половинка има любовна връзка с някогашния им комшия.

„ Кевин имаше мощни подозрен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР