Кевин Инасио е един от най-добрите футболисти в Шкупи, който

...
Кевин Инасио е един от най-добрите футболисти в Шкупи, който
Коментари Харесай

Звезда на Шкупи: Ние сме фаворити срещу Левски

Кевин Инасио е един от най-хубавите футболисти в Шкупи, който е противник на Левски в Лигата на конференциите. Бразилският халф приказва преди първия мач със " сините ". 

" Първо желая да ви кажа добър ден и благодаря за вниманието. Това е огромна опция за Шкупи. В тези мачове всеки футболист може да бъде видян. Мисля, че сме добре фокусирани и готови за мача, който следва в четвъртък. Надяваме се на положителен резултат.

Ние гледахме предпоследния мач на Левски. Това е един добре завършен състав. Много бърз в офанзива. Личи, че имат играчи с висок капацитет. Трябва да имаме поради всичко това и да се противопоставим на равнище против тях. Говорим за един доста първокласен състав.

Още не се познавам с бразилците в Левски, само че видях, че те са много. Разбрах, че е дошъл още един, който е играл на много съществено равнище. Ще се забележим и ще се срещнем на мачовете.

Очаква се на този мач да има повече почитатели. Говори се, че и Левски ще има доста свои ентусиасти, тъй като те имат огромна торсида. Това е хубаво, тъй като ще се получи приятна атмосфера за футбол. В подобен прекрасен футболен климат се вършат огромни мачове.

Аз ще сложа като любимец нашия тим, тъй като знам по какъв начин работим. Пълен почит към противника ни, само че ние работим доста добре всеки ден и се готвим за срещите. Трябва да създадем прекрасен мач, само че освен тук, а и като посетители в София. Трябва ни положителен резултат в първата среща, с цел да имаме положителни шансове за реванша.

Имаме известни проблеми с терена, само че не считам, че е нещо съществено и се надявам положението му да се усъвършенства. Не е добре за никой, когато има такива проблеми. Надявам се да се усъвършенства теренът за мача. Мисля, че ще може да се играе умерено на терена ни. Тук също е доста горещо в последните дни, само че споделят, че може и да завали, да разхлади времето и да е по-свежо за мача. Предният мач играхме в 21 часа локално време и все пак беше доста горещо. Сега се чака да е по-добре в това отношение ", сподели той пред " Дарик ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР