Кевин Хейс вкара победния гол за Филаделфия за 3:2 над

...
Кевин Хейс вкара победния гол за Филаделфия за 3:2 над
Коментари Харесай

Филаделфия се справи с Вашингтон в НХЛ

Кевин Хейс вкара победния гол за Филаделфия за 3:2 над Вашингтон, само че Летящите са на 5-о място в Столичната дивизия. Въпреки провалянето, Вашингтон е на върха в цялата Източна конференция с 65 - с 4 пред Бостън.

Роберт Хаг и Травис Конечни също се разписаха за Филаделфия, които пистагнаха 14-а победа в постоянното време вкъщи, само че пък се връщат след пет провали от шест поредни гостувания.

Картър Харт направи 26 спасявания за спечелилите, само че капитулира при головете на Никлас Бакстрьом за 1:1 и Якуб Врана за 1:2.

Уинипег се оправи с 4:3 след осъществяване на дузпи над Торонто. Капитанът на Джетс Блейк Уилър вкара победната дузпа, с цел да вгорчи рекордния мач на Остин Матюс от домакините от Мейпъл Лийфс.

С този триумф Уинипег събра 52 точки и се намира на 4-о място в Централната дивизия, до момента в който Торонто е с 54 и заема 3-а позиция в Атлантическата дивизия, на 7 от водача Бостън.

Николай Елерс, Мейсън Апълтън и Марк Шийфеле вкараха за спечелилите в постоянното време, за които успеха е втора поред. Вратарят им Конър Хелебок отрази 24 удара.

Остин Матюс вкара два гола в мача, включително и попадение в първите 14секунди на третата част за 3:3. Дмитро Томашов също означи едно попадение, а другия гол на Матюс беше за 1:1 в първия интервал.

С днешните си два гола той стана вторият деен играч с изключение на Алекс Овечкин, който има четири следващи сезона с 30 и повече гола. Матюс и Джейсън Спеца вкараха две дузпи за Торонто, а за гостите бяха точни Патрик Лайне, Шийфеле и Уилър.

Далас Старс се оправи с 2:1 с Лос Анджелис с голове на Джейми Бен и Блейк Комо единствено в границите на 37 секунди във втората третина. Далас усили серията си от пет следващи победи над този противник и с 54 точки е на 2-о място в Централната дивизия, на 7 от първенеца Сейнт Луис. Антон Худобин пусна попадение на Кингс при първия им удар в мача, а по-късно отрази други 30.

Първенство на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ), резултати:
Филаделфия - Вашингтон 3:2
Торонто - Уинипег 3:4 след дузпи
Лос Анджерис - Далас 1:2/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР