Кевин Хауърд наблюдава как живота му се разпада, когато съпругата

...
Кевин Хауърд наблюдава как живота му се разпада, когато съпругата
Коментари Харесай

Мъж осъди любовника на жена си

Кевин Хауърд следи по какъв начин живота му се разпада, когато брачната половинка му, с която са женени от 12 години, се развежда с него. Малко по-късно той открива, че тя му изневерява със собствен сътрудник, а арбитър в Северна Каролина осъжда любовника да му заплати 750 000 $ обезщетение, оповестяват американските медии.
„ Тя ми сподели, че желае бракоразвод тъй като работя прекалено много и не съм до нея “, съобщи Хауърд пред локалната телевизия WITN. Наетият от него частен детектив обаче открива, че брачната половинка му има връзка със собствен сътрудник, който Хауърд познава.
Така излъганият брачен партньор завежда дело в съда според закон от 1800 година – интервал, в който съпругите са се считали за благосъстоятелност на мъжа. Законът е в действие единствено в още пет американски щата – Хавай, Мисисипи, Ню Мексико, Южна Дакота и Юта. Той разрешава на един от съпрузите да съди различен човек, в случай че счита, че той е причина за анулиране на брака в резултат на „ неверни или злонамерени дейности “.
„ Заведох делото, тъй като считам, че е значимо хората да схванат, че свещения съюз на брака е значим, изключително в този момент, в този век, когато хората слагат под подозрение морала на всички “, споделя Хауърд пред телевизия WITN.
Адвокатът му Синди Милс има най-малко един подобен случай годишно. През 2010 година на един от нейните клиенти по сходно дело е присъдено обезщетение в размер на 5.9 милиона $.
Същата година съдът в Северна Каролина присъжда 9 милиона $ за жена, която повдига обвинявания против любовницата на брачна половинка си, че е станала причина за преустановяване на 33-годишния им брак.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР