Кевин е вече над 65 г., а доста по-младата му

...
Кевин е вече над 65 г., а доста по-младата му
Коментари Харесай

Кевин Костнър със скандали около развода си

Кевин е към този момент над 65 година, а много по-младата му жена Кристин Баумгартнер изиска бракоразвод от него и взаимно настойничество, само че не и прехрана за нея.

Сега тя желае повече пари за зидръжката н атрите им деца, с концепцията че нее финансово обезпечена и заради това, децата не могат непрекъснато да се местят и да сменят дом и среда, по тази причина тя желае над 100 хиляди месечно за поддържане стандарта на живот на децата им.

Кевин Костнър и неговите юристи подозиратм, че все по-голямата прехрана е заради обстоятелството, че Кристин Баумгартнер ежемесечно употребява скъпи козметични процедури, който са толкоз значими за нея.

От своя страна нейните адвокати опрпвергават и споделят, че трите деца изискват голям брой спомагателни уроци, спортни тренировки в ежедневния си рутъм на живот и това коства доста финанси, а не би било редно тези техни занимания да се приключват заради бракоразвод на родителите им.

Сагата се ускорява и въпреки щастливи до преди, това е следващата звездна двойка с остри обвинявания един към различен, обстановката се стяга.

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР