Кевин Дюрант със сигурност е един от най-добрите играчи в

...
Кевин Дюрант със сигурност е един от най-добрите играчи в
Коментари Харесай

Кевин Дюрант бил засегнат от действията на Клей Томпсън и феновете на Уориърс

Кевин Дюрант сигурно е един от най-хубавите играчи в лигата, само че също по този начин е и доста спорна персона. Освен абсурда му с Дреймънд Грийн, който можеше да завърши химията на Уориърс още при започване на сезон 2018/19, Дюрант е взел участие в още любопитни случки със съотборниците си.

Итън Страус написа в книгата си за шампионската династия на Уориърс, че един път Клей Томпсън не е желал да дава изявление пред репортерите след добър собствен мач. Това е подразнило Дюрант, като е реагирал със следните реплики:

" Ще напишете ли нещо за това? Не, няма, тъй като всяко нещо, което Клей направи, е хубаво, просто тъй като е Клей. Но всяко нещо, което направя аз, в никакъв случай не е хубаво тъй като съм Кевин Дюрант "
Страус споделя и за забавни пререкания на Дюрант с някогашния състезател на Голдън Стейт Марийс Спейтс, който бе основна фигура за първата купа на " войните ".

Kevin Durant Felt Klay Thompson Got Better Treatment Than Him: ‘Anything Klay Does Is Okay Because It’s Klay. But Anything I Do Is Not Okay Because I’m Kevin Durant.’https://t.co/oBD7drwepQ pic.twitter.com/tkkvMJj4Pz
— Hoop Central (@TheHoopCentral) April 16, 2020 Дюрант не е харесвал и Марийс Спейтс, който бе част от Уориърс при първата им купа, а по-късно напусна в посока ЛА Клипърс - " Когато някогашният състезател на Уориърс Марийс Спейтс се завърна в " Оракъл Арена " (като част от ЛА Клипърс), той получи сърдечни аплодисменти от публиката.. Дюрант един път се оплака посредством персонално известие на един от почитател сметките на Уориърс в Туитър по отношение на това, че Спейтс е измежду любимците на почитателите - несъмнено не беше удовлетворен от това ", написа Страус.

Дюрант е траял да се държи непочтено със Спейтс. След огромната победа на Уориърс над Клипърс Спейтс си е дал прякора " Мо Бъкетс ", което е провокирало отговора на Дюрант - " Как можеш да се наречеш " Мо Бъкетс ", когато в никакъв случай в кариерата си не си записвал приблизително по 20 точки на мач ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР