Кевин Дюрант реализира 38 точки за 36 игрови минути, с

...
Кевин Дюрант реализира 38 точки за 36 игрови минути, с
Коментари Харесай

Какво се случи в плейофните мачове в НБА през изминалата нощ

Кевин Дюрант осъществя 38 точки за 36 игрови минути, с което бе с съществена заслуга за успеха на Голдън Стейт със 118:92 над Ню Орлиънс като посетител в мач номер 4 от полуфиналните плейофи в Западната конференция на НБА.

С успеха " войните " дръпнаха с 3:1 триумфа в серията и се нуждаят от още единствено един, с цел да се класират за четвърта поредна година за финала на Запад.

Гостите, които стартираха мача с " петицата на гибелта " - Стеф Къри, Клей Томпсън, Андре Игуодала, Кевин Дюрант и Дреймонд Грийн, започнаха чудесно дуела и поведоха с 18 точки в средата на първата четвърт, само че водени от Антъни Дейвис, Джру Холидей и Рахон Рондо " пеликаните " понижиха изоставането си до едвам пет точки малко преди почивката.

През второто полувреме обаче Голдън Стейт не остави подозрение в превъзходството си, като решителна се оказа третата четвърт, извоювана с 33:19 и разрешила на играчите на Стийв Кър да водят с 21 точки преди последната четвърт.

Силен мач за спечелилите направи и Стеф Къри, който означи 23 точки, а Клей Томпсън приключи с 13.

За Ню Орлиънс Антъни Дейвис означи 26 точки, Е`Туан Муур добави 20, а с 19 приключи Джру Холидей.

Шампионът от постоянния сезон Хюстън Рокетс завоюва за втори следващ път като посетител на Юта Джаз и поведе с 3:1 триумфа в серията. " Ракетите " се постановиха в Солт Лейк Сити със 100:87 и се нуждаят от още единствено една победа, с цел да си подсигуряват присъединяване във финала в Западната конференция.

Играчите на Майк Д`Антони съумяха да поведат още през цялото време на срещата и не позволиха нито едно равнене в резултата, а в края на третата четвърт преднината им доближи и до 19 точки.

Крис Пол бе най-полезен за Хюстън с 27 точки, 12 битки и 6 асистенции. Джеймс Хардън вкара още 24 точки за спечелилите, а Клинт Капела завърши с " дабъл-дабъл " от 12 точки и 15 битки.

За Юта Донован Мичъл означи 25 точки, само че стреля кошмарно, реализирайки едвам при 8 от 24-те си шута към коша на противника. Австралиецът Джо Ингълс вкара още 15 точки за " джазмените "./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР