Кевин Дюрант може да е баща на детето на американската

...
Кевин Дюрант може да е баща на детето на американската
Коментари Харесай

НБА звезда крие дете от актриса от филми за възрастни

Кевин Дюрант може да е татко на детето на американската порноактриса и модел Лана Роуд. 25-годишната хубавица роди сина си Майло на 9 февруари и от този момент настойчиво крие името на таткото. Първоначално почитателите подозираха някогашния другар на Лана - Майк Майлък, който е звезда в You Tube.

Именно различен прочут инфлуенсър и боксьор - Логан Пол, се изпусна, че Роуд е забременяла от НБА звезда. Уликите сочат към Дюрант, тъй като по-малко от година, преди да стане майка за първи път, порнокралицата се съгласила да излезе с баскетболист на Бруклин Нетс, където Кевин се изявява от 2019 година По-късно Лана призна, че с него нямало химия и той даже довел друга жена на срещата. Между другото обаче Роудс подметна, че въпросният мъж е Везни, а по това време единственият в тима, роден под тази зодия, бе Дюрант.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lana Rhoades (@lanarhoades)

Има и друга версия за татко на бебето - баскетболистът Блейк Грифин, на който дребният много наподобява. В подкаста „ Две девойки, една кухня “ Лана сподели момченцето си, което беше с рижава коса, само че тя съобщи, че то е от смесена раса. В изявление тя изясни какви в действителност са връзките с биологичния татко на Майло.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @easymoneysniper

“Не желая нито да се меся в живота му, нито да получавам каквато и да било поддръжка в развъждането на дребния. Толкова доста дами се озлобяват, когато връзката им не върви и въвличат децата си в това - нещо, което не разбирам. Това е повода, заради която аз почитам желанието на татко му да не разкрива самоличността си. Без пари, без да се вижда с Майло, каквото и да е. Това е негов избор. Не искам да сътворявам проблеми на сина си, до момента в който пораства, само че пък желая да се държа с допустимо най-голямо почитание към този мъж и да поддържаме положителните връзки, тъй като какво ще стане, в случай че Майло порасне и си каже: „ Искам да се срещна с татко си “, съобщи Лана, която още 19-годишна дебютира във филми за възрастни и взе участие в над 300. През 2019 година тя напусна промишлеността и смени цвета на косата си. Сега се занимава с блогове, електронна търговия и написа записки, написа Телеграф.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР