Кевин Де Бройне потвърди, че целта пред Манчестър Сити е

...
Кевин Де Бройне потвърди, че целта пред Манчестър Сити е
Коментари Харесай

Де Бройне: Трябва да продължим да играем по този начин

Кевин Де Бройне удостовери, че задачата пред Манчестър Сити е да продължи да играе по метода, който Хосеп Гуардиола желае от „ гражданите”. Шампионите се отдалечиха след първата част от сезона от първата позиция, откакто изостават с 11 точки от Ливърпул, който е и с мач по-малко. Белгийският плеймейкър призна, че „ гражданите” не мислят за стапяне на разликата.

Представянето на офанзивния футболист бе впечатляващо и сериозно значимо за успехите над Арсенал и Лестър, като играчът призна, че единственото, което желае тимът, е да продължи да играе по метода на Пеп.

„ Нуждаем се да гледаме единствено към идващия мач. Загубихме някои точки до момента, само че считам, че реакцията на тима е в действителност добра. Начинът, по който играем, би трябвало да е същия – просто добър футбол. Това е смисълът на играта”, призна още Кевин де Бройне.

„ Работим доста и сме отдадени за клуба. Трябва да радваме хората и да опитваме да спечелим всеки един мач до края на сезона, тъй че най-после ще забележим какво ще стане”, разяснява още плеймейкърът за Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР