Кевин де Бройне може да започне в титулярния състав на

...
Кевин де Бройне може да започне в титулярния състав на
Коментари Харесай

Де Бройне е близо до завръщане в игра за Манчестър Сити

Кевин де Бройне може да стартира в титулярния състав на Манчестър Сити в дуела против Лийдс от Висшата лига на Англия в събота.

Лидерът в класирането и първенец от предишния сезон не можеше да разчита на белгийския национал в мачовете си против Фулъм и Уест Хям.

Де Бройне беше ударен от съперник при успеха на Сити с 4:1 против Арсенал на 26 април.
 Фулъм - Манчестър Сити 1:2 в мач от Висшата лига
Манчестър Сити се завърна на върха във Висшата лига

" Гражданите " завоюваха гостуването си на Фулъм

" Той тренира добре през вчерашния ден. Днес още веднъж ще имаме занятие и по-късно ще решим. Пропуснатите седмица или 10 дни в този късен стадий от акцията не са подобен огромен проблем. Същото се случи и с Нейтън Аке. Ако е здрав, несъмнено ще играе ", съобщи Гуардиола пред медиите, представен от ДПА.

Специалистът приказва и за идните решителни мачове в края на сезона. Във вторник " небесносините " гостуват в Испания на Реал Мадрид в първи полуфинален мач от Шампионската лига.

" Все още има много мачове и напрежението е огромно. Виждам, че в действителност сме изтощени след срещите с Уест Хям и Фулъм. Трябва да видя по какъв начин се възвръщат играчите, само че и да остана фокусиран върху концентрацията им ", сподели още Пеп Гуардиола.
 Сам Алърдайс сподели самочувствие: Гуардиола, Артета и Клоп не са над мен във футбола
Сам Алърдайс сподели самочувствие: Гуардиола, Артета и Клоп не са над мен във футбола

68-годишният Алардайс размени Хави Грасия, с цел да направи още веднъж магията си - да не изпадне от Висшата лига

Той чака в Лийдс да има напредък след назначението на новия управител Сам Алардайс, който ще дебютира отпред на " белите " в мача против Сити.

" Не знам по какъв начин ще наподобяват и тъкмо по какъв начин ще играят, само че постоянно новият управител оказва позитивно въздействие най-малко за първите един-два дуела. Предстои ни следващото значимо тестване ", добави още испанският експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР