Кевин де Бройне е готов да подпише нов договор с

...
Кевин де Бройне е готов да подпише нов договор с
Коментари Харесай

Де Бройне готов да преподпише при едно условие

Кевин де Бройне е подготвен да подпише нов контракт с Манчестър Сити, само че при изискване, че отпадне възбраната на клуба да играе в Шампионската лига през идващите два сезона. " Гражданите " ще апелират наказването си пред Арбитражния съд, което бе наложено от УЕФА поради " съществени нарушавания " на разпоредбите за Финансов Феърплей. Делото е планувано за 8 юни и ще продължи три дни.

По-рано Де Бройне призна, че може да се замисли за разлъка със Сити, в случай че наказването остане. Белгиецът очевидно не е податлив две следващи години да не играе в Европа. От " Етихад " обаче непрекъснато убеждават играчите, че сигурно ще завоюват в съда и наказването ще отпадне.

28-годишният халф има контракт за още три години с британския първенец и е податлив да остане и по-дълго, защото той и фамилията му се усещат добре в Манчестър. От клуба пък считат да му дадат и капитанската лента откакто Давид Силва си тръгне от " Етихад " през лятото.

Крайното решение за бъдещето си обаче Де Бройне ще вземе откакто научи присъдата на Арбитражния съд. Това решение ще бъде следено с голямо внимание и от редица европейски грандове, които са подготвени да се наредят на опашка за подписа на белгиеца, в случай че той бъде пуснат на пазара.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР