Кевин Браун призова Суперлигата да се присъедини към приключението в

...
Кевин Браун призова Суперлигата да се присъедини към приключението в
Коментари Харесай

Кевин Браун посочи четири отбора от Суперлигата, които да се изправят срещу най-добрите от NRL в Лас Вегас

Кевин Браун прикани Суперлигата да се причисли към приключението в Лас Вегас - само че не за сметка на World Club Challenge.

Ръгби лигата удари Sin City за първи път, когато NRL организира дуел за разкриване на сезона там предишния уикенд. Повече от 40 000 почитатели се събраха на стадион Allegiant, единствено три седмици след семейството на Super Bowl, до момента в който бяха подхванати главните стъпки за продупчване на американския пазар.

Представителите на Суперлигата също бяха там, с цел да станат очевидци на успеха на Менли над Южен Сидни и на Бризбейн против Сидни Руустърс. Говореше се за образуване на World Club Challenge във Вегас през 2025 година

Голям брой почитатели от Обединеното кралство пътуваха до там през уикенда единствено с цел да видят клубовете на NRL, до момента в който към 14 000 направиха пътуването изпод. Но някогашният противник на Уигън и Хъдърсфийлд Браун, който игра за Англия на финала на Световната купа през 2017 година, се надява Суперлигата да тръгне по друг път.

Тъй като към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР