Кевин Беренс отбеляза хеттрик, за да донесе убедителната победа на

...
Кевин Беренс отбеляза хеттрик, за да донесе убедителната победа на
Коментари Харесай

Унион Берлин спечели убедително срещу Майнц 05 на старта на Бундеслигата

Кевин Беренс означи хеттрик, с цел да донесе безапелационната победа на на Унион Берлин с 4:1 против гостуващия Майнц 05 в среща от първия кръг на новия сезон на футболното състезание на Германия.

Беренс откри резултата още в първата минута с прекрасен удар с глава в далечния ъгъл на вратата на противника, което беше най-бързият гол в историята на клуба в Бундеслигата.

Той се нуждаеше единствено от още осем минути, с цел да добави второ попадение, завършвайки центриране на Айса Лайдуни. Унион имаше опция да вкара трети гол преди почивката, само че Давид Фофана уцели гредата, до момента в който удар на Диого Лейте беше избавен от вратаря на гостите.

Майнц 05 получи правото да извърши дузпа след фаул против Браян Груда, само че вратарят Фредерик Ронов избави удара от бялата точката на Людовик Айорк в 63-ата минута. Гостите въпреки всичко върнаха едно в 64-ата, откакто прецизен беше Антони Каси след неприятно изчистване на отбраната на Унион.

Беренс още веднъж беше на точното място в точното време, с цел да запише първия си хеттрик в Бундеслигата след третото попадение в 70-ата минута.

Айорк имаше извънредно неприятен ден през днешния ден и пропусна нова дузпа в 89-ата минута, още веднъж избавена от Ронов, преди Милош Пантович да направи 4:1 с гол в добавеното време.

Съперникът на Левски в квалификациите на Лигата на конференциите Айнтрахт Франкфурт приема Дармщат в другия мач от неделната стратегия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР