Кеца е изкупил всички жилища на етажа в сградата на

...
Кеца е изкупил всички жилища на етажа в сградата на
Коментари Харесай

Комшиите Се Вдигнаха На Бунт, Скъса Им Нервите! Ето Защо Съседите Негодуват Срещу Естрадната Легенда Васил Найденов!

Кеца е изкупил всички жилища на етажа в постройката на бул. „ Витоша ” до НДК, където от 35 години живее. Васко наследил дома от майка си и откогато се помни, е там, макар че блока е остаряло строителство и надалеч не може да бъде наименуван първокласен.

В последните 3 години Найденов първо купил единия, а след това и другия апартамент. Така към този момент е притежател и на трите жилища на етажа и решил да ги слива в един огромен общ парцел с величина 265 квадрата. Той е изискал позволение от общината и предишното лято го получил. Веднага захванал ремонта.

„ Проблемът е, че е изкъртил всички стени, някои от които са носещи. Смятам, че може да има сериозен проблем за всички в кооперацията – не дай Боже, да се срути блока. Васко постъпва доста безконтролно.

Направихме му забележка, а той ни размахва позволение от общината и твърди, че е учил за проектант ”, проплака пред „ Уикенд ” комшия на артиста. Комшията помоли да не цитираме името му, защото артиста бил доста злопаметен и щял да се саморазправя с него. Половината жители на блока се тормозили да влизат в разногласия с него. Така или другояче, до няколко дни домоуправителя привиква извъредно заседание, с цел да разиска обстановката.

„ Проблем няма никакъв, всичко е изцяло законно! Спазил съм предписанията, имам позволение за осъществявания ремонт. Строи се в работно време, в никакъв случай по обяд и в почивните дни. Но част от съседите ми са стращни идиоти и вършат мизерии. Какво да ви кажа, завистливи хора! ”, изясни Васил Найденов, предават от Hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР