Кеш няма, вътре е светло. Това са глупости, които г-н

...
Кеш няма, вътре е светло. Това са глупости, които г-н
Коментари Харесай

Крум Зарков: В президентството няма кеш, вътре е светло

„ Кеш няма, вътре е ярко. Това са нелепости, които господин Пеевски приказва и бих го призовал, в случай че знае нещо, да отиде в прокуратурата да го каже. Ако не, да откри различен обект за своите хули “. Това съобщи пред Българска национална телевизия Крум Зарков, консултант на Румен Радев по правните въпроси.

Той беше безапелационен, че президентът не е нарушил Конституцията, като е оспорил избора на новите съдии и не е участвал на клетвата им.  На рецензиите на предшественика на Радев - Росен Плевнелиев, отговори по този начин:

„ Самият господин Плевнелиев не опорочи ли такава процедура или се неистина? Има ужасно доста депутати, които желаят президентът да не им пречи да си развяват коня - не изключвам опцията те да изискат импийчмънт, само че бих се учудил “, разяснява Крум Зарков.

Съветникът изясни, че решението на президента да не участва на клетвата на новите конституционни съдии има символен темперамент, тъй като „ сподели, че има един човек и една институция, които не одобряват ненормалното да ни се показва като обикновено “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР