„Кеш Кредит сбъдва желания! е името на новия ни магически

...
„Кеш Кредит сбъдва желания! е името на новия ни магически
Коментари Харесай

Колекция стикери във Viber

„ Кеш Кредит сбъдва стремежи! " е името на новия ни вълшебен пакет със стикери. Те са с разнообразни визии, занимателни послания, готини закачки и заредени с доста въодушевление.

Превърнете онлайн общуването в същинска магия. Стикерите са безусловно безвъзмездни за събаряне и покриват всевъзможни разнородни ежедневни обстановки, през които минаваме! Омагьосай Viber чата с нашия обаятелен вълшебник. Ако си изкарал добре на купона нощес, изпрати на другар „ Махнах си главата ". Ако си ангажиран - стикера на Худини в камера, крепко завързан. Събираш погледите с нов смъртоносен тоалет? Изпрати стикера „ Разцепвам " на приятелите си. Трябва да ги имаш! Изтегли ги тук.

Освен занимателните стикери, Кеш Кредит е първата в света компания, въвела опцията за кредитиране през Viber. През приложението клиентите имат достъп до цялостен пакет услуги - да получат информация за настоящите вноски по заема си, да ревизират точките си в лоялната стратегия, да намерят най-близкия офис на компанията или да вземат участие в някоя от промоционалните игри с награди. Комуникацията е 24/7 и става благодарение на интегриран ChatBot, програмиран да дава информация и да поддържа връзка по любопитни и настоящи тематики. Публичният акаунт на Кеш Кредит е наличен за всички консуматори, харесайте го и следете настоящите оферти на компанията, промоции, игри и отстъпки, които Кеш Кредит предлага на своите клиенти.

Кеш Кредит дава най-бързите заеми на пазара и най-разнообразни решения за кандидатстване за заем - през Viber, Фейсбук Messenger, формалната уеб страница или в офис на компанията. Усвояването на пари става на момента - отдалечено (чрез банков превод), на място в офис или на каса на Easy Pay.

Безплатните стикери на Кеш Кредит може да изтеглиш незабавно от посочения линк или от Viber приложението. Така че не се бави - внеси цвят и развлечение в онлайн връзката си с новата серия стикери на Кеш Кредит.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР