Кеш Кредит е компанията за бързи кредити с най-добро клиентско

...
Кеш Кредит е компанията за бързи кредити с най-добро клиентско
Коментари Харесай

Keш Кредит с признание за най-добро клиентско обслужване

 Кеш заем Кеш Кредит е компанията за бързи заеми с най-хубаво потребителско обслужване. Това демонстрират резултатите на без значение пазарно изследване, извършено от осведомителния портал Izbiram.bg. Изследването се концентрира върху офис средата, клиентското  прекарване и съществуването на действително внедрени стандарти на обслужване, като съгласно резултатите Кеш Кредит е единствената компания в България, която поддържа отлични стандарти и в трите категории.

Благодарение на актуалната си визия, отличителния си брандинг и безупречното равнище на поддръжка на своите над 70 офиса в цялата страна, Кеш Кредит справедливо изпреварва всички свои съперници. Сред останалите преимущества, поради които компанията е отличена с признанието, са високото равнище на професионализъм на чиновниците й, както и открития стандарт за даване на цялостна информация за всички услуги в портфолиото на кредитната институция.

Екипът на Кеш Кредит работи интензивно, с цел да продължава да дава най-хубавите и ефикасни услуги в региона на бързите заеми. Чрез открития си модел на работа и действително внедрените стандарти за чудесно потребителско обслужване, компанията обезпечава оптимално улеснение и сигурност за всички свои клиенти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР