Кери Катона удря критиците от кариерата й в OnlyFans, като

...
Кери Катона удря критиците от кариерата й в OnlyFans, като
Коментари Харесай

Кери Катона удря, че е „съдена“ за топлес снимки на OnlyFans, докато холивудските звезди са възхвалявани за секс сцени, тъй като тя говори за двойни стандарти в Straight To The Comments!

Кери Катона удря критиците от кариерата й в OnlyFans, като сподели, че не е по-различно от холивудските звезди, които снимат секс подиуми за филми: „ Помислих си, „ м**ам, по какъв начин ще си платя наема? “ Имах и петте деца у дома по това време и някой загатна OnlyFans и аз си помислих, „ е, моите фотоси въпреки всичко са там “.

 „ И по този начин, аз настаних децата и споделих: " Вижте, няма работа, съпротивлявам се, по какъв начин бихте се почувствали, в случай че започнах в OnlyFans? " Казах, „ явно ще бъде единствено без горнище. “

Тя продължи: „ Голяма част от това е пушек и огледала, аз не съм вършиме всичко, което не сте виждали на огромния екран, когато отидете на кино.

'Когато погледнете Никол Кидман и Том Круз да яздят на изсъхнало или Натали Портман, дяволите, да се взривява в Черния лебед, да получава награди, да получава заплащане милиони... 

'Кери Катона вади зърната си и това е " вземете тези деца в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР