КЕРИ Катона разкри натъртеното си и окървавено лице след повдигане

...
КЕРИ Катона разкри натъртеното си и окървавено лице след повдигане
Коментари Харесай

Кери Катона показва ново натъртено и окървавено лице след операция за повдигане на очите, за да изглежда „по-млада“ в OnlyFans

КЕРИ Катона разкри натъртеното си и окървавено лице след покачване на очите, с цел да наподобява „ по-млада “ “ на OnlyFans.

В фотоси от първи взор някогашната звезда от Atomic Kitten, 43, сподели мъчителните си и подути клепачи след интервенцията.

Телевизионната персона Кери беше снимана в рокля от болничното легло, защото й би трябвало време, с цел да се възвърне от интервенцията.

Ралити звездата беше забелязана да се насочва към Pall Mall Medical в Мърсисайд в понеделник дружно с годеника си Райън Махони.

Тя беше цялата усмихната, когато посети клиниката, облечена в бяло зимно палто, черно горнище и панталони и алена шапка.

Звездата от I'm A Celeb сияеше, до момента в който позираше за поредност от фотоси пред медицинския център, до момента в който се държеше за ръце с обичания си.

Кери намерено приказва за покачване на очите от месеци.

Тя сподели през ноември предходната година: „ Точно по този начин стигнах до заключението, че ще си направя покачване на очите. Да, вижте това.

" Толкова с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР