Кери Катона разкри, че се чувства наистина нервна“, докато се

...
Кери Катона разкри, че се чувства наистина нервна“, докато се
Коментари Харесай

Кери Катона е „нервна“, докато се подлага на операция и разкрива труден период на възстановяване

Кери Катона разкри, че се усеща „ в действителност нервна “, до момента в който се приготвя да легне под ножа на хирурга за последната си пластична интервенция.

43-годишната жена не е непозната за козметичната работа, откакто се е подложила на редица процедури в предишното, в това число прибиране на корема, увеличаване и по-късно понижаване на бюста и покачване на гърдите. Сега майката на пет деца се усеща обезпокоена преди интервенцията си за покачване на очите по-късно тази седмица.

Това идва, откакто Кери показа фотоси от първата си среща със своя козметичен хирург Pall Mall предишния месец - което докара до нейните почитатели в Instagram, които я умоляваха да не " унищожава лицето си ". Бившата звезда от Atomic Kitten Кери обаче наподобява е пренебрегнала препоръките им и в този момент е разчувствана да свърши работата макар безпокойството си.

Тя й сподели ОК! колона в списанието: „ Тази седмица си направих покачване на окото и се усещам доста нервозен, само че чакам с неспокойствие да го направя. Отив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР