Кери Катона призна, че кокаинът е бил нейният единствен приятел“

...
Кери Катона призна, че кокаинът е бил нейният единствен приятел“
Коментари Харесай

Кери Катона признава, че кокаинът е бил нейният „единствен приятел“, тъй като тя откровено говори за предишната си злоупотреба с наркотици в „Направо към коментарите“!

Кери Катона призна, че кокаинът е бил нейният „ единствен другар “ другар “, защото тя искрено говореше за предходната си корист с опиати

Тя добави: „ Не бих споделила, че това беше пристрастяване, беше по-скоро съзависимост. Това беше по времето, когато имах 40 пипа пред къщата си, майка ми продаваше истории за мен и бях омъжена за наркодилър.

„ Кокаинът стана единственият ми другар, той беше всичко, което имах. Рехабилитацията въобще не ми оказа помощ да се откажа от кока-кола, когато излязох, срещнах своя наркодилър. “

Кери продължи да приказва, че е била диагностицирана с биполярно разстройство: „ Вижте, че тогава психологичното здраве не беше огромно нещо, никой не знаеше какво е биполярно разстройство, аз не знаех, мислех, че е спорт! Така че, когато ми споделиха, че имам биполярно разстройство, никой не беше чувал за това и тогава внезапно това стана нещо.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР