Керала Бластърс и АТК не си отбелязаха голове в дебюта

...
Керала Бластърс и АТК не си отбелязаха голове в дебюта
Коментари Харесай

Нулево равенство сложи началото на индийската одисея на Бербатов

" Керала Бластърс " и АТК не си означиха голове в дебюта на Димитър Бербатов в индийското състезание. Българският нападател изигра цялостен мач за домакините, а в последните минути на срещата бе близо и до попадение, само че ударът му с глава попадна в ръцете на вратаря на първенците.

Началото на новия сезон в Индия бе обещано от неповторима атмосфера, която включваше и светлинно шоу. Местни звезди от киното и шоубизнеса украсиха зрелищното събитие.

Бербатов стартира като нападател през първото полувреме, само че остана изолиран и рядко играеше с топката. След почивката българинът се реалокира в средата на терена и даде няколко положителни паса на съотборниците си.

Бившият състезател на " Манчесттр Юнайтед " получи късмет да стреля към вратата едвам в добавеното време, когато засече с глава центриране от корнер, само че изстрелът беше слаб и не затрудни вратаря на гостите Деджит Маджундер.

Мачът като цяло мина в постепенно движение и с много неточности и от двата тима. Чистите голови положения липсваха, въпреки че въпреки всичко гостите сътвориха повече рискови обстановки пред вратата на Пол Рахубка, само че британският пазач беше постоянен. Зекиня пък удари греда за " Атлетико ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР