Керала Бластърс – Пуна СитПолузащитникът Нелуц Рошу е освободен от

...
Керала Бластърс – Пуна СитПолузащитникът Нелуц Рошу е освободен от
Коментари Харесай

Кошмар за Рошу в „Левски“

Керала Бластърс – Пуна СитПолузащитникът Нелуц Рошу е освободен от „ Левски “. Новината обикаля медиите в Румъния, макар че няма удостоверение от щаба на „ сините “. Халфът дойде на „ Герена “ през лятото против трансферна сума от 100 000 евро, само че по този начин и не съумя да се наложи под управлението на Делио Роси. Шампионът с „ Виторул “ записа едвам 4 мача през есента.
„ Кошмар за Рошу на Коледа “, написа в заглавие локалният уебсайт „ stiripesurse.ro ”. Според изданието халфът е научил ориста си в навечерието на най-светлите християнски празници.
„ Fanatik ”, друга водеща медия в северната ни съседка, също остана сюрпризирана от решението на „ сините “. Заглавието гласи: „ Шампион на Румъния изритан на Коледа! “
Според обявата желанието на Роси е да притегли полузащитник с изявени отбранителни функционалности.
Ден по-рано Богдан Апоцу, сътрудникът на играча, призна, че е доста евентуално Рощу да бъде даден чартърен до края на сезона.
В същото време пресата в Гърция разкри, че „ сините “ са покрай входящ трансфер. От „ Левски “ са възобновили интереса си към бранителя Винисиус Фрейтас. Резервата на АЕК към този момент договаря с третия в Първа професионална лига. Не е загадка, че „ сините “ търсят интензивно ново попълнение на тази позиция, където през есента се подвизаваше Иван Горанов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР