Керъл и Джеймс Мидълтън определено могат да се гордеят с

...
Керъл и Джеймс Мидълтън определено могат да се гордеят с
Коментари Харесай

Затруднения пред родителите на Кейт Мидълтън

Керъл и Джеймс Мидълтън несъмнено могат да се гордеят с трите си деца. Както и с положителните си връзки с крал Чарлз, който ги предложения на тържествената си коронация на 6 май. Родителите на Кейт Мидълтън обаче минаха и през не доста прелестен миг.

Компанията им за празненство аксесоари Party Pieces беше продадена на бизнесмена Джеймс Синклер, който има една от най-старите компании за сладолед във Англия The Rossi Ice Cream, оповестяват от Sky News.

Не е ясно по кое време тъкмо се е състояла договорката, само че като част от аргументите за нея е неподходящото въздействие на пандемията върху продажбите на Party Pieces, което я докарало съвсем до банкрут. Информацията сочи, че компанията на семейство Мидълтън е продадена без част от отговорностите си.

Party Pieces е учредена през 1987 година от Керъл и Джеймс Мидълтън, а концепцията за нея е предизвикана от дребната Кейт. Керъл пробва да провежда петия й рожден ден, когато вижда, че не може да откри истински и разнообразни аксесоари за празненството.

След продажбата на компанията 68-годишната Керъл и 73-годишният Джеймс Мидълтън ще могат да се съсредоточат главно върху внуците си: трите деца на Кейт принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, и трите деца на Пипа Артър, Грейс и Роуз.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР