Кендра Уилкинсън наскоро разказа за нейните психични битки миналата година.

...
Кендра Уилкинсън наскоро разказа за нейните психични битки миналата година.
Коментари Харесай

Ветеранът на Playboy Кендра Уилкинсън разкрива, че е „умирала от депресия“, преди да бъде хоспитализирана преди четири месеца, докато се е борила с „неразрешената травма“ от живота в имението на Хю Хефнър

Кендра Уилкинсън неотдавна описа за нейните психологични борби предходната година. 38-годишният деец от Playboy си спомни, че е била приета в болница единствено преди четири месеца, откакто е получила паническа офанзива, и сподели, че се е чувствала като че ли „ умира от меланхолия “ по това време; забелязана през ноември 2023 година

След изписването си тя сподели, че се усеща по-добре, откакто е била сложена на антипсихотични медикаменти и посещава амбулаторна терапия три пъти седмично.

Уилкинсън за първи път стана прочут преди към две десетилетия на 18-годишна възраст с присъединяване си в Girls Next Door като една от приятелките на Хю Хефнър.

Размишляването върху това време е мъчно за нея, сподели тя, обяснявайки, че постоянно слага под подозрение решенията си по това време и открива, че се пита за какво е била с Хефнър - който беше с 60 години по-възрастен от нея.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР