Кендъл Дженър и Хейли Бийбър се срещат за първи път

...
Кендъл Дженър и Хейли Бийбър се срещат за първи път
Коментари Харесай

В риск ли е приятелството на Кендъл Дженър и Хейли Бийбър

Кендъл Дженър и Хейли Бийбър се срещат за първи път още през 2012 година на премиерата на кино лентата " Игрите на глада ". Запознава ги Кайли Дженър, сестрата на Кендъл. Още тогава двата модела се сближават.

Заедно те участват на MET Gala, пътуват и гледат онлайн баскетболни мачове. Понякога двете девойки обаче избират по-обикновените забавления - като да вземем за пример просто да си седят у дома, да пият вино и да гледат филми.

За другарството си с Хейли Бийбър Кендъл Дженър споделя, че е като " ин и ян " - просто се допълват. " Сякаш сме толкоз разнообразни, че се балансираме по някакъв метод ", споделя Кендъл във видео, качено в YouTube канала на Хейли.

Приятелството им обаче минава и оттатък занимателните моменти - двете девойки в действителност се поддържат и ценят връзката между тях, написа E! News. Както отбелязва Кендъл, без значение дали става въпрос за работа или персонален живот, двете постоянно са си пазили гърба и в никакъв случай не се разрешавали на каквото и да било да заплашва другарството им.

Едно-единствено посещаване на Кендъл Дженър и Хейли Бийбър в Европа, на което се твърди, че били поотделно и от което по този начин и не са разгласили фотоси дружно, обаче е задоволително, с цел да се заприказва, че се е заформила омраза посред им.

Момичетата не останаха длъжни и съвсем незабавно дадоха отговор на изказванията. Това те направиха с обща фотография, качена на стори, на която се вижда, че дружно се любуват на слънчевото време, излегнали се край басейн.

Кендъл и Хейли са вдигнали палец, явно давайки знак, че всичко сред тях е наред. Върху фотографията е написано ироничното " омраза " и са добавени емотикони във формата на сърца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР