Кендал Дженър е една от най-красивите млади звезди в момента,

...
Кендал Дженър е една от най-красивите млади звезди в момента,
Коментари Харесай

Тайните за красота на Кендал Дженър

Кендал Дженър е една от най-красивите млади звезди сега, по тази причина се “поровихме ” в козметичния й несесер и разучихме по какъв начин поддържа визията си.

Независимо дали й симпатизирате или не, Кендал има невероятна естествена хубост. Освен това, тялото и кожата й са постоянно в отлична форма.

Няма да ви изненадаме в случай че кажем, че от най-ранна възраст Кендал поставя постоянни грижи за себе си. “Сестрите ни са много по-големи от мен и Кайли и още когато бяхме дребни все ни повтаряха в никакъв случай да не си чоплим лицата, да ги почистваме постоянно и да нанасяме околоочен крем ”, споделя Кендал.

 Kendall 2

Самата тя почиства кожата на лицето си най-малко 2-3 пъти дневно. “Нямам проблем да изляза на открито без грим, само че нормално поставям малко декор дьо загар и серпантина, едвам се усещам по-добре ”, споделя Кендал, която несъмнено е най-естествената от клана Кардашиян/ Дженър.

“Не обичам доста да опитвам. Обожавам опушения грим в кафявата гама ”, прибавя тя. Топмоделът издава, че когато се подготвя за излизане, обича да си пуска денс музика от 90-те. “Знам всяка една дума ор Hypnotize на Biggie наизуст! ”

В тренировките си Кендал залага на извършения за дупе, като кляканията. Мрази да прави кардио, въпреки че от време на време се насилва. “Предпочитам да си заставам на едно място и да подвигам някакви тежести ”, споделя тя.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР