Кен Кли трябваше да е на почивка със съпругата си

...
Кен Кли трябваше да е на почивка със съпругата си
Коментари Харесай

Кен Кли с радост заменя ваканцията си в Коста Рика с треньор на професионален женски отбор по хокей в Минесота

Кен Кли трябваше да е на отмора със брачната половинка си и другари в слънчева Коста Рика, само че вместо това се озова да се скита в магазин на Target, зареждайки се с основи в разгара на зимата на Twin Cities.

Както вървят покупко-продажбите, някогашният бранител, който беше раздаден два пъти по време на 14-годишната си кариера в НХЛ, не може да бъде по-щастлив. Клей дойде в Минесота малко след Коледа, с цел да поеме треньорството на новосъздадения франчайз на Професионалната женска хокейна лига, откакто Чарли Бъргграф се отдръпна по персонални аргументи седмица преди началото на сезона.

„ Получавам спално долни дрехи, хартиени кърпи и чаши, и чаша за кафе, и нещо за ястие като замразена пица “, сподели Клее по телефона след обиколката си за извършване на покупки във вторник.

„ Да, жена ми щеше да се смее, в случай че можеше да ме види тъкмо в този момент “, сподели 52-годишният мъж. „ Всички са там долу и се забавляват. И аз ще упражнявам пред съвсем 14 000 почитатели. Така че мисля, че и двамата сме много удовлетворени от това. “

Минесота з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР