Кен Блок от Hoonigan Racing Division с гордост обяви, че

...
Кен Блок от Hoonigan Racing Division с гордост обяви, че
Коментари Харесай

Кен Блок пусна трейлъра за десетата Gymkhana

Кен Блок от Hoonigan Racing Division с горделивост разгласи, че сега работи над GymhanaTEN – 10-ата част от спечелилата голям брой награди видео поредност Gymkhana.

В този епизод Блок подвига нещата на напълно друго равнище. Как? Пет разнообразни спортни коли Ford. ПЕТ! Две от тях ще са нови за Кен, а третата ще е конструирана напълно по спецификациите на Блок, сходно на супер известния Hoonicorn. Допълнително тези 5 машини ще бъдат снимани на 5 радикално разнообразни местоположения из целия света.

Ето и нещо още по-вълнуващо - Amazon Original Unscripted Series ще следва екипа на GymhanaTEN и ще направи филм за основаването на видеото неречено The Gymkhana Files. В него ще се върнем и към продукцията на предходните епизоди, както и към персоналния живот на звездата.



" Много съм разчувствуван, че започнахме работа над GymhanaTEN и, че Pennzoil съумяха да ни поддържат с този нечовечен филмов откъс, с който да обявим новината " сподели Блок. " Освен това съм извънредно благополучен да споделя партньорството ни с Amazon Prime Video. Това ще е първият късмет феновете да надникнат зад кулисите на тези неповторими продукции, а в края на Gymkhana Files ще могат да видят и финалния клип ".

GymhanaTEN и The Gymkhana Files ще излязат идната есен извънредно на Amazon Prime Video. The Gymkhana Files е основано и продуцирано извънредно от Блок, Браян Ското и Гил Марсден за Hoonigan Media Machine.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР