Кемперите набраха сериозна популярност през последните години, но това не

...
Кемперите набраха сериозна популярност през последните години, но това не
Коментари Харесай

Продава се най-старият кемпер в света

Кемперите набраха сериозна известност през последните години, само че това не значи, че те съществуват от скоро. Доказателство за това е Ford Model T Motor Caravan от 1914 година, който се появи на аукцион в Съединени американски щати. Според продавачите, това е може би най-старият дом на колела в света в придвижване все още. Конверсията на общоприетия Model T е направена през 1914 година, малко преди началото на Първата международна война.
`Продава

Машината, която към този момент навърши 108 години не употребява истинското шаси от Ford Model T, а негова разширена и удължена версия. НА мястото на предните седалки е подложен огромен кожен диван, а за цялата външна обвивка е употребявано дърво. Природният материал е употребен и за дрешника, както и за зареждане на котлона за готвене и отопление.
`Продава

Според продавачите, преработката е направена от Dunton of Reading във Англия. Историята на транспортното средство не е доста ясна, само че до към 1920 година кемперът е функционирал по предопределение, преди да бъде зарязан. През 1970 година е открит и реставриран в истинското си положение. Търгът за него ще се състои на 10 септември, а продавачите чакат да получат сред 20 и 35 хиляди евро за него.
`Продава

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР