Кемперът на Машора е напуснал страната ни с фалшиви номера,

...
Кемперът на Машора е напуснал страната ни с фалшиви номера,
Коментари Харесай

Кемперът на Машора е напуснал страната ни с фалшиви номера

 Кемперът на Машора е напуснал страната ни с подправени номера, заяви пред публицисти юристът му Гънчо Гънчев, съобщи кореспондент на   Plovdiv24.bg.  

" Имаме  информация  от гръцка страна, че след осъществена инспекция  на граничните си пунктове е открито, че кемпер с български номера не е прекосявал по надлежния ред през границата. Най-вероятно същият е минал с подправени номера, с тези, с които  е бил хванат там “, сподели юристът. Това, съгласно него значи, че закононарушението  е осъществено на територията на България. Ето за какво има съображение за започване на произвеждане от страна на българската прокуратура в тази тенденция. Това пък от своя страна е съображение за отпадане на ЕЗА, разясни адв. Гънчев.

Припомняме, че през 2019 година Тошко Тодоров е продал кемпер, в който по-късно били настанявани бежанци. Мъжът, прочут с прякора Машора, е бил арестуван в следствие пред дома му. Оказало се, че той е арестуван за трафик на хора в Гърция и управляващите в южната ни съседка упорстват за неговото изгонване. Днес съдът трябваше да го екстрадира по гледище на гръцките управляващи, само че това бе отказано.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР